Hello, do you remember me? I am your long lost pen pal. It must have been ten years ago we last wrote. I don't really know what happened, I guess life came in the way.Fick ett väldigt random mail för ett tag sen tydligen. Såg det idag. Sjukt roligt! Och ostkaka, det är ju gott.

(Klicka på bilden för större bild)

Jag skyddar mitt förvuxna, dumma hjärta. Jag ser mig aldrig om. Sömnen kommer som en vän, Tur retur mot tystnaden. Sömnen kommer som en vän, Den dömer ingen, Glömmer ingen, Öppnar bara famnen.Sjukligt trött idag. Har trots att jag knappt orkat gå den korta biten till toaletten eller ens sträcka mig efter vattenglaset på bordet framför mig, tagit mig igenom ett kapitel i kursboken (på eneglska. puh.), renskrivit en föreläsning och tagit mig igenom en föreläsning på datorn.

så är det.


för varje hjärtslag

Började dagen med stickfestival på byteatern med bästaste Emmie och mormor.
Fortasatte på mitt projekt rensa-ur-garderoberna. Hittade dessa gamla dojor som jag haft sen typ 04. Hej nostalgi.Hade sällskap av den här damen. När hon inte posade så här fint packade hon in sig själv i garderober, påsar och andra roliga ställen.Nu lyssnar jag på den här underbara människan, väntar på att Gustaf ska komma hem och försöker bestämma mig om jag orkar/borde/vill gå ut ikväll.

...


aftonbladet granskar

Aftonbladet granskar psykiatrin. Kolla in HÄR.


De brister tidigare och tidigare, isarna

Slå mig så att nånting händer
Visarna på klockorna går bakåt här
Jag skakar om kalendern
Kyss mig så att nånting händer
Slå mig så nånting blöder
Elda upp mitt hus, gör det ikväll
Så det finns nåt som glöder

Jag ska va tyst från och med nu
Och se vad som händer när det bränner
Jag klarar tystnaden bättre än vem som helst
Den har jag lagt ner timmar på

De brister tidigare och tidigare, isarna

Bloggen blir lidande. Igen. Har hamnat i någon slags svacka.
Alldeles för tidigt mot vad jag brukar.
Kommer tillbaka när det blir bättre.

I'm such a Florence, a real Florence Nightingale. I'll fluff your pillows, I'll buy you a Spiderman comic and read you 'til you fall asleep. Sleep on my shoulder I won't wake you even if My back turns crooked and I have to walk with a limp for a weekFyllde hela 21 år i augusti, och fick ett köksbord i födelsedagspresent. Nu är det äntligen inhandlat och ihop skruvat. Helnöjd!


Sen fick jag ju en mops med.


We don’t need to behave ourselves, let us not behave ourselves tonight. Would you mind if I get naked? I only dance when I am naked.Har hunnit virka lite i sommar med. Bland annat dessa cupcakes till en jobbarkompis.

andra gången gillt.

Har tagit en lite väl lång bloggpaus nu tror jag. Har njutit för fullt av de sista veckorna i sommar. Min lediga vecka åkte jag till Schweiz med Gustaf, syster och mormor. Bjuder på lite bilder där ifrån.


Jag och Gustaf började vår vecka i Basel där vi fick finaste, i min smak och knappast i Gustafs, rummet på ett B&B. Allt var i rosa och med blommor på. Till och med nyckeln till rummet var rosa.


Vi hängde mycket vid Rhen.


Vi mötte upp syster och mormor och åkte till släkten i Bern. Där åkte vi bland annat tåg upp till ett berg på 2500 meter med.


Vi var på en bar i Bern med sysslingar. Lika som bär, huh?

En kanonvecka med superhärlig väder - stekhet sol på dagarna och mysoväder på nätterna, trevligt sällskap och fin miljö. Andra gången jag är där i år nu, nästa gång får dom komma hit istället. Mina stakars öron orkar inte flyga mer nu!

RSS 2.0