I'm such a Florence, a real Florence Nightingale.

Känslan när man hittar denna för ynka 75 kronor......och kan läsa den istället för
Kanske inte, men ändå. Underlättar helt klart inlärningen av alla 7390202 sjukdomar vi ska kunna.

tell me something real, tell me something true, I just want to feel there's something left that I can do.Målar på baksidan av ritblocket och tittar på Wallander. Gör en dålig dag till en iallafall så bra kväll som möjligt.

Fem steg bakåt, två steg fram, på lite håll liknar det dans, och i drömmen håller du i min hand. Det verkar så enkelt vännen, ändå är det så obegripligt svårt.

Den fina halvcirkeln på näsan ska givetvis inte vara där. Min klantiga sambo ställde ett glas rakt på näsan vilket resulterade i något som liknar en misslyckad avatar-näsa. Försökte fixa till med en vit gelpenna, vilket gick sådär. Menmen. Bakgrunden är fin iallafall.

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Älskar när Knuff hämtar posten.


Vem skjuter duvor med k-pist i himlen? Vem bor på ett moln med stjärnor på kinden? När jag har sålt ut som ett svin för villor och dyrare vin. Och minnena skaver och far, när man har förlorat sitt jag.
I will battle for the sun.

idag fick jag besked om jag fick delta i forskningsstudien jag änmält mig till, om mindfulnessbehandling mot ångest via internet. tyvärr fick jag inte vara med, testet jag fick göra visade att jag lutade mer åt egentlig depression-hållet. men skitsamma, jag fortsätter behandla mig själv. precis när jag läst beskedet ringde min gamla terapeut från dbtn och frågade om jag ville vara med i en annan studie. javisst sa jag. det är två socionomstudenter som ska utvärdera dbtbehandlingen verkar det som. ska bli intressant!
vad händer annars då? massa plugg i sjukdomslära-kursen, har börjat träna igen, målar massor men långsammare eftersom jag tittar på deckare samtidigt och det är ju himla spännande. och så försöker jag äta och sova som jag ska och lyssna på kroppen.


Baby, did you forget to take your meds? I was alone, falling free trying my best not to forget.

Glömde visst ta mina mediciner i morse, och nu mår jag pyton. Tog dom i panik när jag kom hem vid 6 tiden, men det lär väl inte hjälpa. Eller så får jag någon slags dubbeleffekt imorgon. Får se om jag får någon sömn i natt, vilket jag inte brukar få när jag missat. Dödligt trött är jag iallafall, huvudvärk och elektriska stötar i hela kroppen. Kul kväll.

Dagen har vart okej iallafall. Plugg med Sarah och sen spinning med syster. Efter att jag kommit hem har jag bara orkat laga mat och ligga i soffan. Nej, nu krypa ner och hoppas på sömn.Den här tjejen värmer mitt hjärta förjämnan.

Oh, I love you! I wish you got the flu So I could take care of you, Like you take care of me. I'm such a Florence, a real Florence Nightingale, I'll fluff your pillows, I'll buy you a Spiderman comic and read you 'til you fall asleep.

Bara för att det är alla hjärtans dag.Älskar dig, Gustaf. Du är mitt allt.

Words can't save me, so lets not pretend. So play the record and turn it up. Not even Dr Phil can save me now. And when the tears appear when it tears me apart, I cannot help but dance.

Är det inte huvudvärk, illamående eller huvudvärk är det ångest eller nedstämdhet. Eller bara en massa plugg. Jag gör allt det som måste göras, men det tar så mycket extra energi. För att ta hand om mig själv gör jag avslappningsövningar på kvällarna och ska börja återuppta lite mindfulness-tänk med hjälp av Anna Kåvers böcker. För att inte låta allt det här svämma över försöker jag hålla mig upptagen med enkla saker som till exempel måla, titta på sjukhuset eller promenera.

Hoppas det går över snart.Was looking for a place to hide away, instead I lost the heart I gave away.
You can try but never stop me, This is what I'm made of. I will never ever let go, This is what I'm made of. No one can control me, 'Cause this is what I'm made of. You can hate but never break me, This is what I'm made of.
The night has reached it's end, We can't pretend. We must run, We must run, Its time to run. Take us away from here, Protect us from further harm. Resistance.


RSS 2.0