Vi kommer att dö samtidigt du och jag.

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag, vet inte riktigt varför. Har liksom inte haft någonting att skriva om. Har jobbat en del, njutit av solen och nu i helgen har vi besök från Schweiz. Det är mammas kusin och fru som kommit, och de bor hos mormor. Så igår var jag och lillasyster där och käkade middag med dom. Mycket trevligt! Även om det var 5 år sen vi senast sågs känns det naturligt att träffa dom. Snart kommer dom hit, har köpt vaniljbullar som jag tänkte bjuda på. Sen ska vi till Läckeby och äta middag hos mamma och pappa. Mys!

Det är grymt varmt idag, huvudet värker och jag mår lite illa. Tror inte det bara beror på vädret utan också på att jag höjde medicinen igår. Paroxetinet har jag slutat med nu och de värsta symtomen har inte kommit igen. Skönt. Får se om den här medicinen kan hjälpa, venlafaxin heter den. Artaraxen går åt mer än vanligt just nu, men annars känner jag inte så mycket än.


The angles were all wrong now, she's ripping wings off of butterflies.

Något jag tycker är bra när jag har mycket ångest är att helt gå emot känslan. Vill jag fly stannar jag, vill jag dra täcket över huvudet går jag ut, vill jag inte äta lagar jag något riktigt gott, vill jag skada mig tar jag hand om mig själv, till exempel.

Så, om du av någon anledning har en tuff dag, testa! Det får en att bryta och ger en lite energi som man kan behöva sådana dagar. Det kan vid vissa tillfällen då det kan vara riktigt svårt, som vid väldigt starka känslor. Men då brukar jag tänka, om vi säger att jag inte vill gå upp överhuvudtaget en dag, så tar jag ett steg i taget. Sätta mig upp, klä på mig frukost, tar en promenad, och hela tiden med vetskapen om att om det är ett helvete att vara uppe så står sängen kvar. Det är väldigt få gånger som jag krypit ner igen och dragit täcket över huvudet.

Ljug för mig, det är inte slagen som känns.

Igår hade jag en riktigt mycig kväll tillsammans med Ida, Emmie och Erna. Först blev det en tur till stranden, efter det gick vi och handlade lite mat. Vi tog med grillen och satte oss vid havet. Trots att vi hade ganska mycket problem med att få igång grillen så blev det till slut en måltid av quorn, majs, vitlöksbröd, potatissallat, sallad, fetaost och rödvin. Sen drog vi ner till larmtorget där det var lite musik och så, och satte hos på en uteservering. Mycket trevligt!

Idag var det jobb, mellan 8-15. På grund av helvetesbussarna var jag på jobbet vid 7. Mindre roligt. Men jobbet gick bra, en väldigt lugn dag måste jag säga. Sen gick jag hem och pratade lite med pappa, lånade bilen och åkte och hämtade ut min nya medicin, skrev på lönepapprena på bemanningen och köpte mat tills imorgon. Jag får lite gäster och tänkte bjuda på tacos, jordgubbar och glass. Nu knarkar jag Kent och väntar på att Gustaf ska komma. Ikväll ska vi laga lite god mat tillsammans.


På måendefronten är det okej. Okej, men inte mer.


Och istället för den planerade blekningen av håret (eftersom någon idiot lagt mörkbrun färg i en förpackning med blond hårfärg vilket gjorde att jag blev gråhårig) har jag köpt löshår. Beställde på ren chansning, och färgen var exakt rätt!


RSS 2.0