Tog mig in i din dröm inatt, smög runt i din hjärnbark. Kröp intill varenda nerv du har, sa "tänk på mig, tänk på mig, tänk på mig, tänk på mig."

 
 

All systems go, the sun hasn't died. Deep in my bones, straight from inside.


Skisser för sommaren.

 
 

part 1 & 2.

 
 
 

Glöm alla sagor, låt flugorna slåss om det lilla som lämnats kvar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag är en blåval, jag kan ta dig härifrån, från din öde ö, från dina papper och pennor. Du är en förlorare, men, du kan gömmas I min mun, en människa är inte tung att bära på.


Du säger ”När ni var små, säg vilka droger tog ni då?” När vi var små så sköt vi kåda, bark och stål. Och hjärnan blev mjuk av luthersk ångest inför Gud, och så blev jag sjuk och blev den skugga du ser nu.

 
 
 
 
 

Kanske var det en dröm, kanske är min hjärna tumlad och tömd, urblekt och tvättad, annars hade jag aldrig glömt. Kanske har jag ett skal, ett hårt oigenomträngligt skalbaggeskal av urvuxna kläder. Ett litet barn som når till tak… Varför får jag inte på mig dina blåjeans?

Nu drar den sista terminen på universitetet igång (redan!?) med allt var det innebär. Två kurser kvar, samtidigt som vi ska skriva c-uppsats. Kommer att bli en tuff termin, men sen är det avklarat, och det trodde jag verkligen inte om mig själv. Att jag som knappt klarade högstadiet och gymnasiet skulle klara 3 år på universitetet utan några större problem. Bra kämpat Johanna! Att jag inte har en aning om vad det ska bli av mig sen vilket är skitläskigt är en annan femma och det grubblar jag nog över en annan dag.
 
 
 
 
 
 

lost at sea.


Catch my dreams.

 

Och snön hjälper spillrorna i land, svarta grenar skymmer huset vitt. Har inte varit här sen allt var ditt. En till salu-skylt som täcks av snö och sand.

Nu har jag inte vart inloggad här på så pass länge att jag missat att blogg.se bytt design och jag glömt bort lösenordet. Men det får bli lite ändring på det nu, tycker jag. Börjar med några teckningar som jag ritat sen sist.
 
 
 

RSS 2.0