Du vet inte när, men det kommer en dag när ingen i gränden här vet vem du är och du får vila ut. Men jag tror det blir skönt. Det finns en ny Raskolnikow nu, bakom varje hörn, någon som du. 2 steg från paradise.

Om cirka 16 timmar skriver jag terminens sista tenta. Om cirka 19 timmar har jag sommarlov. Om cirka 6 dagar åker jag och Ida till Sardinien. Hur skönt?lille katt

Idag fyller tydligen Knuff 2 år. Tack agria som påminnde mig! ;) Bara det att vi hittade på ett födelsedatum när vi försäkrade henne, för att vi inte hade koll på när hon är född. Men, vi bestämmer att det är idag.

Nyss var hon ju en liten fis...


Älskade katt.

Din sommarklänning är för stor. Den glider ner över axeln, kanske är det bara värmen. Flyter ut och stelnar till. Jag orkar inte vara i solen, orkar inte ens kavla upp ärmen.

Idag fick jag den mest hedrande kommentaren någonsin - dagens outfit! Och att den kom från två superfina, modeintresserade pinglor gör ju inte saken sämre! ;)

Typ såhär cool var jag. Fast med grönare byxor och absolut inte så lång och smal, haha. Inget speciellt tycker jag, och hedern för byxorna ger jag till Sofia, för dom snodde jag ur hennes garderob nu när hon ändå inte är hemma.


Tio myter om psykisk ohälsa.

 • Myt: En psykiskt sjuk person kan inte jobba

  Sanning: Många personer med psykisk sjukdom och funktionsnedsättning som vill och kan arbeta är inte välkomna på arbetsmarknaden
  Läs hela myten

 • Myt: Psykisk sjukdom drabbar bara andra

  Sanning: Vem som helst kan få psykiska problem
  Läs hela myten

 • Myt: En psykiskt sjuk person är mindre begåvad

  Sanning: Många framstående forskare och kulturpersonligheter har upplevt psykisk ohälsa
  Läs hela myten

 • Myt: En psykiskt sjuk person blir aldrig frisk

  Sanning: De flesta återhämtar sig till ett fungerande liv
  Läs hela myten

 • Myt: Psykisk ohälsa är föräldrarnas fel

  Sanning: Påståendet har inget stöd i forskningen
  Läs hela myten

 • Myt: Depression är ett tecken på svaghet

  Sanning: Depressioner har inget med karaktär och viljestyrka att göra
  Läs hela myten

 • Myt: En psykiskt sjuk person är slav under sina röster

  Sanning: De flesta som hör röster kan hantera dem
  Läs hela myten

 • Myt: Psykiatrin kan inte hjälpa de psykiskt sjuka

  Sanning: De flesta som vänder sig till den professionella vården får hjälp
  Läs hela myten

 • Myt: Psykisk sjukdom är ingen riktig sjukdom som hjärtinfarkt och diabetes

  Sanning: Hjärnans och själens sjukdomar är lika verkliga som kroppens, och har alla sina egna symtombilder
  Läs hela myten

 • Myt: En psykiskt sjuk person är farlig

  Sanning: Ytterst få våldsbrott är ett resultat av enbart psykisk sjukdom.
  Läs hela myten

Läs mer om hur du kan slå hål på myterna om psykisk ohälsa på www.hjarnkoll.se


Och sen så var det borta, allt som var ditt. Alla sömnlösa nätter, allt rådlöst klamrande fast till allt som är konstant och allt som en gång var ditt.

Det har vart mycket turer fram och tillbaka till Läckeby den senaste tiden. För mamma hade en bokhylla hon inte ville ha, så jag plockade fram lite färg och vips! (eller, fick måla 4 lager färg) så har vi en nya fin bokhylla. Idag kånkades den äntligen hem till oss och nu är alla saker inplockade. Himla nöjd blev jag, då denna är djupare och inte lika bred som den gamla. Så nu får sakerna plats utan att sticka fram över kanten och den är precis lika bred som pelaren. Kanon!


Från början såg det ut så här.


Sen var det dags att torka av och plocka ur och jag fick god hjälp.


Och nu ser det ut såhär!

Jag misstänker starkt att det pågår någon slags kupp emot mig.


I am the tragedy, and the heroine. I am lost, and I am rescuing. The storm is come and I am following. My name is Tristan. And I am alive.

Har hunnit med rätt mycket idag, även om det inte känts som det. Spinnat och ätit lunch med mor och far, målat sista lagret på bokhyllan, hämtat sommarschemat på jobbet, hälsat på en gammal granne, läst ett kapitel i näringslära-boken och rensat ur den gamla bokhyllan. Samtidig som jag har vart trött och allmänt borderlineig sen igår. Känns skönt att ha fått en massa gjort iallafall, och sluppit tänka. Nu ska jag nog måla lite, för att slippa tänka lite till.


Har iallafall finaste sällskapet.

Lost, but now I am found. I can see, but once I was blind, I was so confused as a little child. Tried take what I could get, scared that I couldn't find all the answers, honey.


memories

Together in all these memories,
I see your smile.
All the memories I hold dear.
Darling, you know I will love you
until the end of time.

All of my memories keep you near.


She says "How long can I live this way? Is there no one I can pay to let me go? 'Cause I'm half sick of shadows, I want to see the sky. Everyone else can watch as the sun goes down, so why can't I?"

Idag har jag minsann var på spinning med mor och far, ätit fullkornspannkakor till lunch, cyklat i regnet och vart på konstmuseet. Nu ska jag dricka upp min sista rivella och måla lite på min topphemliga teckning samtidigt som jag lyssnar på min fantastiskt hårda spellista med massor av gamla godingar i. Typ Marilyn Manson, Emilie Autumn, In flames och Lifelover. Soft.


Det finns hål i allting, i de väggar vi reste omkring oss, små hål, det är där lite ljus slinker in. Perfektion, släta ytor, är inget för mig. Ge mig fel, ge mig nåt lika trasigt som du och jag.


testar något nytt

Har stuvat om lite i bloggen, så att jag förhoppningsvis kan lägga upp större bilder. testingtesting.
Senare: tycker det verkar som att det ser okej ut. hojta till om ni ser något konstigt.


We've been on the run, driving in the sun looking out for number one. California here we come, right back where we started from.

Nu är lillasyster någonstans över Atlanten på väg mot New York. Efter ett par dagar där ska hon jobba som aupair i San Francisco i ett helt år. Kommer typ sakna ihjäl mig.


And I found this boy

Har spenderat nästan hela helgen i Kalmars sporthall och tittat på drill-SM. Kan inte låta bli att sakna det liiiiite.
(HAHA)


RSS 2.0