Self Harm and Eating Disorders Organisation.

 
Förresten- har börjat som bloggrredaktör på SHEDO. Kolla in HÄR.
 

dansa. pausa.

En helg i Malmö och malmöfestivalens sista dag från mobilkameran.
 
Väntar på mor och far dödligt tidigt.
 
Vi fick världens finaste hotellrum! (med världens oskönaste bäddsoffa)
 
Drack gott, käkade festivalmat och lyssnade på jazz, blues och glamrock.
 
 
 
Vi hann även vara först på plats vid en motorcykelolycka där vi fick ta hand om en omskakad och skadad man, ringa ambulans och styra om trafiken lite grann innan 3 ambulanser och två brandbilar kom till platsen. Mycket action på morgonkvisten, oja. (Men fasen vilket team vi var, mamma, pappa och jag. Alla liksom hade varsin given plats och vi löste det himla bra!)
 
En del shopping hann vi med också. Har inte handlat så här mycket på jag vet inte hur länge. Kanske borde skaffa modeblogg nu.

orka.

Är det bara jag som ser att bloggen ser skitkonstig ut? Med rubriken från andra inlägget brevid det nyaste inlägget. Hm.
 

Till lillasyster.

 
 
 
 
 

"Du är verkligen bra
Du är verkligen något som alla på våran jord borde ha

och du får mig att glömma det dåliga jag gjort
och komma ihåg allt bra jag velat göra
Du är verkligen enastående"
 

Jag är kvar sen igår. Här har jag vart flera gånger och huvet slår av tankar med ånger. Borde ej vara här, det är beslutat för längesen, måste ge mig av och gå hem.

 
 
 
 
Ursäkta de kassa bilderna.
Testade på att brodera på papper, och fy tusan vad kul det var! Och även om det inte syns så bra på bilderna blev faktiskt en snygg kontrast mot blyertsteckningen.
 

Go, go, go, shawty, 'Cause it's your birthday. We gon' party like it's yo birthday. We gon' sip Bacardi like it's your birthday.

Idag är det ingen vanlig dag, för det är min födelsedag, hurra, hurra, hurra!
 
Trots det blir det inget speciellt idag, åt frukost med Gustaf och fick finfina paket innan han gick till jobbet. Nu slappar jag en stund innan det är dags för mig att hoppa på bussen och åka till jobbet. När jag slutar i kväll går jag hem till mamma och pappa för lite fika och en sleep-over.
 
Fick bland annat dessa ubersnygga skor.
 
Igår när jag kom hem stod det rosor på bordet!
 
 
Igår firade jag lite med Ida och Emmie. Vi tog fram grillen och spelade spel. Mys på hög nivå!
Fin kväll med långsam men snygg grill.
 
 

@svartvitalinjer

Finns nu mera på både Instagram och Twitter! @svartvitalinjer på båda. Sälvklart.
 

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar.

Snart börjar utmaningen.
 

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground. But once again the sun is rising, I better keep on walking, keep on walking.

Den första lediga dagen idag på vad som känns som en evighet. Hade tänkt ta det jäkligt lungt vilket jag klarade i typ 2 timmar. Sen sket det sig, jag har städat, tvättat, lunchat med farbror och hämtat ut ett paket på posten. Och inte vilket paket som helst - det var ett par blåa converse från San Francisco. ♥
 

RSS 2.0