I see your true colors And that's why I love you. So don't be afraid to let them show Your true colors. True colors are beautiful, Like a rainbow.
spangbangbangdiddledang skank


Den sa: Jag är en blåval, jag kan ta dig härifrån. Från din öde ö, från dina papper och pennor, du är en förlorare. Men du kan gömmas i min mun, en människa är inte tung, att bära på. För vad ska det bli av dig?


skisser för sommaren

I eftertankens blekhet och ljuset av visioner, det är tusen kalla röster som skriker under huden - kom och hör, kom hit och hör.

Okej, jag vet. Bara bilder på teckningar i den här bloggen just nu. Men jag orkar inte göra mycket annat just nu. Jag målar och promenerar och stänger av känslor och tankar. Om det är bra eller dåligt vet jag inte, men det är så jag hanterar livet just nu.


Och skymningen kom som en sång över staden, jag nöp mig i armen, men visst var jag vaken, tanken var klar som jag ätit en burk med Nembutal. jag mötte en ängel som tog mig i handen, hon ledde mig upp och ut över taken.
Hon skriver "älska mig" i dammet på pianots lock och går och jag älskar hennes finger när jag läser vad det står.
the demon running into my blood spreading inside my veins, making me see things in different light. thanks to the wine, I'm building up this new thing making up a new dream.


one day life is gonna be what it could be
the best things in life aren´t things.
vi två är saknade te havs


det är vi som tänker efter - det är vi som ser tragedin men det är också vi, fast bara ibland, vi är dom som ser skimret.


I was a rebel even as a little girl, I've been a loner ever since I can remember. I changed my hair because it wouldn't be in curls.
I eftertankens blekhet och ljuset av visioner. Det är tusen kalla röster som skriker under huden - kom och hör, kom hit och hör.


om fingrar vore penslar, ja då tvår jag mina händer. För istället förvirring utan mening, som dammig bokmal och vadan och varthän. Det är ironiskt och iskallt i förening, så välkommen i frysen sitter hjärtat under karantän.


when words fail music speaks
We're the trees still green in november, and I know I can't remember summer being so gone.
far har lärt migGjorde denna till min pappa i förtidig farsdagpresent. Tyckte att han behövde piggas upp lite efter allt som hänt. Och jag misstänker att han blev väldigt glad. För er som inte ser vilka det föreställer är det mamma, pappa och Farbror Anders överst, och Sofia, jag och ÄnglaTilda nederst.

Sprid ut bensinen över solnedgången. Riv ner staden. Häll ut havet ända bort till horisonten. Tysta ner musiken. Hon kommer aldrig hit igen.

Tilda, det gör så fruktansvärt ont att veta att jag aldrig kommer få träffa dig igen.
Ändå kan jag inte förstå, kan inte ta in, att du inte finns hos oss längre.

Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig

Det känns inte som att det var länge sen din pappa ringde,
och berättade att du hade kommit till världen
Vi hade fått en kusin, den första, den enda.
I nio år har du spridit glädje, skratt och omtanke.
Du kom alltid med klockrena kommentarer som fick oss att le.
När jag blundar ser jag ditt röda hår och dina fräkniga kinder,
så vacker.
I förrgår ringde du, du lät så liten, du visste vad som skulle hända.
Du var så vis.
Igår somnade du in, och jag vet att du har det bra nu.
Sov gott, Tilda. Vi kommer aldrig att glömma dig.
Tildas mamma har skrivit ett otroligt fint inlägg här.

RSS 2.0