Och jag har ledsnat på att vänta, ärligt talat jag är så trött. Du är TV-ögd, förändrad, du är gråtmild, du ser rött. Jag har ledsnat på att vänta på dom ständiga problemen med sömn. Behöver nån som behöver mig.

Fyfasen vad jag är dålig på att blogga. Skyller på mycket plugg och en enorm trötthet. Istället får ni njuta av en oerhört vacker bild på mig och Emmie (från typ 2008?) som jag förövrigt träffade på yogan idag. Tja då.
 
 

Listening to the irritating noises of dinosaurs and people dabbling outside.

 
 
 
 
Ursäkta den dåliga bildkvaliteten.

Telephone wires above are sizzling like a snare. Honey, I'm on fire, I feel it everywhere. Nothing scares me anymore.

 
 
 
 
 
 
 

Det är först när man ger upp, som det blir nåt nytt. När man släpper taget tar man steget. Jag vet hur ont det gör när hoppet dör.

Nu hoppas jag verkligen att jag har nått smärtpiken efter operationen. Igår kväll och i natt var nog värst hittills sen dagen efter. Suck. Hoppas verkligen det här är värt det, och jag får lättare med att andas på nätterna efter det här.
 
För övrigt har har skolan dragit igång igen. Efter att ha haft genomgång i den ena kursen, som förövrigt heter motivation och beteende som verkar vara precis min grej, så börjar jag tveka på hur jag ska hinna allt i höst. Denna kursen, en farmakologi kurs parallellt med den (båda på 15hp), sen en 7,5 poängskurs på distans, SHEDO-bloggen och eventuellt hjärnkoll-landstings-sammarbetet. Sen har jag ju sambo och en lägenhet som behöver lite uppmärksamhet med. Och jag själv såklart. Jaja, den som lever får se.
 

De tog mig till en plats där inget växte, till en plats där bara skuggorna i dammet hade tid. De tog mig till en sal, ett solblekt sjukhus, där alla dörrar var så tunga att de inte krävde lås.

De senaste, postoperativa, smärtfyllda och trötta dagarna i bilder.
 

Varit inlagd på sjukhuset. (nu är halsmandeljävlarna borta)
 
 

Blivit ompysslad och vaktad av en nojig mamma som själv blivit ompysslad av katterna. Typiskt nog är hon allergisk.
 

Ätit hälsokost. Typ glass, glass och glass. Och lite kall pasta, kall pannkaka och kalla ägg.
 

Har ibland haft lite pysselork.
 

Fått fin present av bästa mormodern.
 

När jag vart ensam har Lilla vän hållt mig sällskap.
 
.
Haft världens största, blekaste tunga. (kolla märkena från tänderna liksom) (charmig bild, oja)
 

Tagit mig i kragen och börjat plugga.
 
 

RSS 2.0