De kallar mig galen älskling, men hämnden är ljuv. Man måste vara frisk för att bli sjuk. Mitt liv är ett sjöslag alla blundar och ber. Jag vill inte lida för något som du inte vet. Nelson går under med flaggan i topp. Aj, aj Kapten.

Ojoj, det här är mitt 501a inlägg. 500 inlägg och jag har bloggat i 30 månader. Det blir 16 inlägg i månaden. Effektiv bloggare, jovisst.

I går var jag hos farbror doktorn på öra-näsa-hals mottagningen. Tänkte nämligen kolla om mina näspolyper växt ut eller om mina halsmandlar är så stora att det är de som gör att jag låter som andra världskriget när jag sover. Men, inga polyper och halsmandlarna var stora, men inte tillräckligt stora tyckte doktorn. Så jag ska får göra en sömnanalys för att se om kroppen tar skada av att jag sover så oroligt eller om det möjligtvis kan vara någon form av sömnapné/hypopné. Spännande. Eller inte.

Idag var jag med ett par klasskamrater i simhallen. Kanonkul, men fy vad slö jag är nu. Känns som om klockan är typ 10, och så är hon bara 5. Suck. Men tre timmar i badet tar ut sin rätt.

Hämtade ut ett paket idag med, innehållandes världens finaste tröja. Och biljetter är bokade, för helgen ska spenderas hos bästa Ida.'Cause I'm just one of those ghosts, travelin' endlessly. Don't need no roads. In fact, they follow me, and we just go in circles.
Tänk om vi skulle vakna, inte andas. Våra lungor tömda på luft precis som om vi fått en knuff. Det känns som om någon kapat våra fötter, och hela sängen fylls av blod och hela golvet är fullt av skor.

Fasen vad jag har vart effektiv idag. Först medelspinning klockan 10 med mor och far, sedan plockade jag undan all skit i hela lägenheten. Efter det dammade jag, damsög, städade toa och kök, torkade golven och diskade. NU har jag äntligen satt mig ner. Grymt skönt, nu ska jag inte röra en fena. Bara ligga här, läsa, rita och lyssna på Kents nya låtar. Mums.


Klicka på bilderna för att komma till låtarna.


Did you walk cool in the fifties daddy? Was it black and white? Did you play jazz all night? Was it really so wonderful? Did you walk cool in the fifties daddy? Did you dress like james dean?

I helgen fyllde bästa Olivia år och vi blev bjudna på kalas med 50-tals tema. Kanonkul kväll!


I can live without you but without you I'll be miserable at best.Rivella måste vara den bästa dryck som någonsin uppfunnits. Hatar att den inte finns i Sverige. Utan den hade jag inte gått upp ur sängen idag. Höhö.

de la Suède à la Suisse

Nu är jag hemma i Sverige igen. Det är väldigt tyst här, och tomt. Gustaf har stuckit till New York och kommer inte hem förens på söndag/måndag. Saknar min kille.

Veckan har vart bra, trots halvdant väder. Vi har spelat massa spel med våra cousins au second degré, ätit choklad, firat födelsedag, firat påsk med alla mormors systersöner och deras barn och förmodligen lärt oss mer schweizerdeutsch. Kanoners. Har dock bestämt mig för att öva upp min franska till vi träffar dom igen, vilket förmodligen blir till hösten, det skulle bli lite lättare att kommunicera med de som inte kan engelska så bra.

Nu ska jag skriva brev, titta på final destination (vi såg 2an, 3an och 5an i Schweiz, de andra två fanns bara på tyska så måste ju kolla på dom med nu) och bara njuta av min sköna sova och mina två snarkande katter. Först lite bilder!


Mormor höll yogalektion.


På påskdagsmorgonen var frukostbordet uppdukat.


Hela påskdagen spenderades med massor av mat och släktingar.
Världens bästa mormor.
"Men jag vill ju också vara med på bild!"


La plus belle femme dans la ville.Etthundra överklass poeter kan inte ge mig någonting. Jag har sprungit i ett liv nu. Jag sprang för att stå still i jakt på ett mirakel, när det fanns precis intill. Nu är jag vaken, jag är fri.

Idag efter skolan mötte jag upp Sofia som följde med mig för att växla pengar och lämna en resväska som jag ska ha med mig till Schweiz. När jag öppnade väskan låg det redan något där - ett påskägg! Det var förstås mamma som busat till det lite eftersom både jag och Sofia är borta över påsk. Vad fanns i då? Jo, världens finaste klänning!

I morgon smäller det. Klockan 10 sitter vi på tåget som ska ta oss till Köpenhamn där ett flyg till Basel väntar på oss. Sedan blir den en vecka i Schweiz med massa påskfirande och kindpussar.

RSS 2.0