I keep running around trying to find the ground, but my head is in the stars and my feet are in the sky. Well I'm nobody's baby, I'm everybody's girl. I'm the queen of nothing, I'm the king of the worldVad ovanligt, en teckning.

The world is just illusion trying to change you.Ännu en teckning. Inte jättenöjd, men gjorde den mest för att jag var hår-sugen. Och just håret blev rätt okej ändå, tycker jag nog.

Snurra min jord igen, För allt vi drömde en gång. Allt som du gör blir till pärlor på min panna. Vilken färg har själen, älskling?

Här är en teckning som jag inte tror att jag har visat.


Dom tog mig till en plats där inget växte, Till en plats där bara skuggorna i dammet hade tid. Dom tog mig till en sal, ett solblekt sjukhus, Där alla dörrar var så tunga att dom inte krävde lås.

Så här spenderar jag kvällen, med skissblock och Sjukhuset. Skönt efter en lång dag i skolan.


Han fångade sparken med huvudet, Som att nicka en fotboll i mål, Som att kasta en sten högt över taken och klättra dit ingen kan nå.

Fick en beställning på en teckning av Sarah. En fotbollsspelare skulle det vara och så här blev resultatet.


Och han som stirrar ut från spegeln, Det kan väl inte vara Jag? När blev jag så ful & trött & gammal så ensam, feg och svag. Och när man hatar den man blivit Och man föraktar den man var, Så finns det ingen Gud i världen Som kan ge dig något svar.

Nu är hela lägenheten städad, jag duschad, disken diskat och blommorna vattnade. Nu kanske jag skulle försöka plugga lite med.


Alla sömnlösa nätter, Allt rådlöst klamrande fast till allt som är konstant Och allt som en gång var ditt.
Brinn pengar brinn. Jag vet att du är värd någonting. Du är hoppet i ett IQ-fritt land, Du är drömmarna jag drömmer ibland.GUTT! Känns grymt skönt att ha CSN-skulden avbetalad.

And I'm a goddamn fool, but then again so are you.


Baby, did you forget to take your meds?Undrar hur mycket pengar men lägger ut på medicin man inte hinner göra av med, antingen för att de gått ut eller för att läkarna älskar att mixtra med olika mediciner.

But I won't let this build up inside of me

Anmälde mig till ett forskningsprojekt idag, Mindfulness mot ångest, där man under 8 veckor ska utföra mindfulnessövninger 2x10 minuter om dagen. Hoppas verkligen jag kommer med, tror det skulle vara bra för mig. Information finns här.


hold on
Mitt liv har känts som några timmar. Vad ska man blir när man blir stor? Det ena leder till det andra är allt jag vet. Det är med dig jag vill bli gammal och göra allt som bara finns.Senaste. Lite sne och konstig men så blir det när man tecknar liggandes. Blir ju inte bättre när bilden fotas med mobilkameran. Menmen.

Borde plugga nu, men orkar inte läsa mer. Sätter mig och kladdar på en målarduk en stund så kanske jag pallar sen.

Projekt: 365 dagars kamp mot ångest

Ur bloggen: "Var tredje person har haft en panikattack under det senaste året - det gäller alla människor i hela världen. Jag är en av dom. I sju år har jag varit drabbad, till och från. Jag har varit nere på botten och jag har kravlat mig upp för att sedan falla igen. Jag har sökt hjälp via allt från kuratorer och läkare till böcker och cd-skivor. Inom mig jag har en enorm viljestyrka som vill befria mig från ångesten. Många gånger är det dock lättare i teorin än i praktiken. Under 2012 kommer det att bli förändringar i mitt liv. NU ska jag bli fri. Följ gärna med mig på denna resa. Nu ska både kropp och själ vårdas!"

Detta är en blogg jag hittade för ett par dagar sedan. Bloggen är full med kämparglöd och tips för hur man kan minska sin ångest. Det är lätt en sida jag kommer följa, och gå in på när det är tufft för att få både inspiration och motivation för att bekämpa min ångest.

Projekt mot ångest - läs här!I light a cigarette 'Cause I can't get no sleep. Theres nothing on the TV nothing on the radio. That means that much to me.

Vart tog orken och motivationsförmågan vägen? Den verkar ha ersatts med trötthet, nedstämdhet och sur mage.
Kanonkul.


Gamla svarta pärmar tar mig tillbaks och jag skäms för ord som feber, nattvard, ord som jag inte kan förstå men kan känna. Ord är ord men inget mer, växer upp där bredvid dig men rör inte hjärtat.

Försöker lära mig att våga göra fel, att inte sitta med suddgummit i högsta hugg. Så de senaste dagarna har jag slapptecknat med fineliners.
Idag är igår och du ska ta mig härifrån nu när det blåser på månen


vacker som en vildkatt, lika skitig och smal, Lika brinnande vild som själva frihetens sinnebildRSS 2.0