Blå.

Jag har fått konstiga små blåmärken på ögonlocken. Det var mamma som upptäckte dem igen igår. Det ser verkligen jättemysko ut. Sist jag fick dom ringde vi sjukvårdsupplysningen och de sa att de berodde på ansträngning, då kom vi fram till att det berodde på att jag spytt kvällen innan. Men nu har jag inte spytt. Bara hostat en massa. Så det beror väl på det då. Det är verkligen jättekul att jag får dom nu eftersom jag ska på studentfest imorgon och då vill man ju gärna se lite bra ut iallafall. Får väl hoppas på att det går över.

Tog en liten promenad ner till stan i morse och köpte en studentpresent till Jennie som springer mot friheten imorgon. Köpte även en klänning. Kände att jag behövde något att ha på mig imorgon då de klänningar jag har antingen är svarta (inte kul), för korta (obekvämt) eller vita (det är ju inte jag som tar studenten). Så det blev en lite längre klänning med volanger i ljust jeanstyg. Billig var den också. 149kr på H&M. Lätt värt! Nu hoppas jag bara på lite sol imorgon och att min hosta ska ge sig så kommer det bli en kanondag!

Håller även på att läsa på om innekatter, eftersom det här blir den första katten jag någonsin haft. Längtar som bara den! Får träffa den imorgon, sen är det bara en månad tills den är tillräckligt gammal. Den får gärna komma nu på en gång tycker jag, efter som min man är bortrest och är på viktig kurs i malmö.

Ikväll blir det jobb igen, men bara ett kort jourpass. Så jag går på vid 21.00 och slutar 9.00 imorgonbitti. Skönt. Ska även passa på att hälsa på mamma och pappa ikväll, så jag åker redan vid 17-tiden till Läckeby där det väntas god mat och trevligt sällskap.

Tog även tag i mitt liv i morse och plockade undan det värsta i lägenheten, gick ut med soporna och diskade allt som jag inte orkat diska medan jag har vart sjuk. Skönt att ha det gjort. Nu ska jag äta en lätt lunch i form av ägg, makrill, mörkt bröd och tomat. Mums.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0