Onsdag.

Dagen började på valnötsträdet och färdighetsträning. Trött som fan och för en gångs skull var det nog jag som pratade minst. Sen drog jag och Elin och shoppade garn. Snart blir det garnjunta igen hoppas jag!

Sen ringde bemanningen och bad mig åka till ett gruppboende för introduktion ikväll så att jag kande hoppa in och jobba imorgon. Så äntligen har jag ett ställe till, nu kanske det blir mer jobb framöver. Hoppas på det iallafall, det har vart lite för lugnt ett tag nu.
Jag lovar att dom ringer in mig bara för att jag äntligen fått allt mitt nya garn! Så typiskt bemanningen. Jag är sugen på att virka, ska nog gå upp hyffsat imorgon så att jag hinner pyssla lite. :)

Fast jag satt och sydde rosor i 4 timmar i sträck igår, så jag var lagom trött inför soloträningen. Det gör jag inte om kan jag säga. Det var svårare än jag trodde att göra om duetten till solo än jag trodde. Men det blir nog bra. Och om någon läser som inte vet så är det drill jag håller på med. ^^

Minnet på topp!

Här är en bild på diademet jag gjorde till Ida innan hon flyttade, kom på att jag inte lagt upp den! Så, vad tycker ni?

Tror Ida gillade det iallafall, det fick följa med till Norge med min röda basker. :)




En lång kamp.

Jag ska börja med att säga att jag är stolt över mig själv. Uppriktigt stolt. Trots att det i mellan åt har varit skitjobbigt har jag inte skurit mig eller skadat mig själv på ett halvår. Men varje dag är en kamp att inte bara släppa taget och falla tillbaka i gamla vanor. Att inte låta ätstörningar eller självskadebeteende ta överhanden igen. Men även om det kommer vara en livslång kamp tänker jag aldrig låta den delen av mig ta över igen. Det är mitt löfte till mig själv som jag aldrig kommer att bryta. Det är även ett löfte till dem som har funnits för mig på ett eller annat sätt under den här kampen. Tack för att ni finns.

Nu förtiden när jag får ångest eller bli deppig brukar jag försöka att bara låta det vara där, inte lägga min kraft på att må dåligt och gräva ner mig. Jag accepterar att ångesten är där, men fäster inte mina tankar på den. Fortsätter med det jag höll på med och om jag inte gör någonting sysselsätter jag mig med något. Svårast är det när det kommer när jag ska sova. Då är det svårt att inte störas av den. Det är något jag måste lära mig.

Nu är mitt projekt, förutom att lära mig att somna med ångest, att hitta någon slags struktur i vardagen. Jag ska inte hoppa över drillträningar, tänker försöka hitta på saker att göra helt enkelt. OCh när det är lugnt ägnar jag mig åt att virka, måla och liknande. Det är bra för själen!


Nu har jag malt på ordentligt. Har inte hänt så mycket idag. Första soloträningen! Som jag trodde så kändes det jättekonstigt. Har inget riktigt program att öva på heller, så jag bokade tränaren på tisdag. Det gick inte så bra att göra om vår duett till ett solo som jag trodde. Men låten tänker jag spara, south again med Maia Hirasawa. För dig Ida! :)

Söndag.

Oerhört slapp dag idag måste jag säga. Har bara spelat heroes med Gustaf idag. Eller, vi lyckades komma iväg till Friskis där jag mötte Erna, Matilda och Maja. Så ett medelpass har jag klarat av med. Lite nöjd då förkylningen tagit bort min aptit helt och jag inte blev yr förens efter sista låten. Nu sitter jag hos Gustaf, sover här i natt och sen blir det drillträning imorgon.
Har nog bestämt mig helt för att jag ska göra solo nu. Så imorgon blir det första träningen utan Ida. Kommer kännas jättekonstigt. Vi har trots allt gjort duett i 4 år tillsammans.

Hoppas mitt garn kommer imorgon! Då blir det ännu fler bakelser och fina dockor.

Nu ska jag gå och pussa lite på min man.:)

Lördag.

Har gjort klart två dockor nu, och min prinsessbakelse. Har fotat dom nu och tänkte lägga upp dom här. Dockorna är lite smått skeva då jag gjort dom på fri hand, inga mönster alls. Tråkigt garn också, för det är den enda jag har just nu. Har beställt från en sida på internet, förmodligen har dom kommit idag, annars på måndag. Det ser jag fram emot!

Idag är mitt projekt att virka klart mattan mamma bad om. Gör den med dubbelt, tjockt bomullsgarn så det går ganska snabbt. Är bara lite segt att virka runtrunt. :)



Här är den första jag gjorde. efter att jag gjort om ögonen ser hon fortfarande lite läskig ut.




Sen blev det en prinsessbakelse! Tänkte göra ett helt kakfat så fort mitt garn har kommit. :)


den här blev jag klar med igår, ganska nöjd med den faktiskt. Men nästa docka jag gör kommer att bli ännu finare! Det är roligt att se att man blir bättre ju fler man gör.

Torsdag, hos E.

Sitter hos E med hennes sötiga hundar och virkar. Dom är överallt hela tiden! Efter som vi är rutinerade i dbt ska vi hålla i en mindfullnessövning i gruppen nästa gång. Det var meningen att vi skulle planera den idag, men det går inget vidare. Vi funderar på djungeltelegrafen. Vi tycker att de i gruppen borde få skratta av sig lite. :)

Är klar med min docka nu, lite läskiga ögon annars är jag nöjd. Har virkat en liten prinsesstårta med. Ska göra ett helt kakfat hade jag tänkt. Massa fina cupcakes!

Nu ska jag och E käka köttbullar, lyxmiddag som vanligt. ^^

Laddar förmodligen upp bilder ikväll!

Tisdag.

Fortfarande feber och den satans hostan. Den river verkligen ner i magen! Men, förmodligen blir det bättre snart, och jag uppnådde mitt mål idag: att duscha!

Imorgon blir mitt mål att orka ta mig till dbtgruppen. Var inte där förra veckan eftersom jag hade jobbat natt. Så känner mig tvungen just nu. Men bara jag lyckas låta bli att prata så mycket så ska jag nog klara av det, eller iallafall ha lite röst kvar när jag kommer hem!

Trodde inte att jag skulle kunna sova inatt, var så varm att jag inte kunde ha täcke på mig. Ändå brukar jag frysa i mitt rum. Kanske var det för att jag hade G bredvid mig och blev lugn av att höra hans andetag. Eller, jag är säker på att det var så. Sov ända till klockan 11.00 sen. Skönt var det!

Och när jag läste tidningen i morse var det bilder på små virkade dockor, amigurumi. Och jag är inget vidare på att koppla mellan att läsa mönster och virka och få det att gå ihop. Så jag försökte på egen hand! Har än så länge blivit ett huvud och en kropp, imorgon blir det armar, vingar och smådetaljer. Kommer säkert bli jättefin! Bild kommer. Nu vet jag inte hur många bloggar jag läst om just amigurumi och det verkar så himla roligt att jag måste köpa garn i morgon. Jag har fått virka på garnstumpar hur länge som helst nu!

Måndag.

Jag kunde visst inte sova bort sjukdomen ur kroppen. Inte sova alls för den delen. Har sovit max en halvtimme i streck mellan 24.00 och 05.00. Vid 05.30 gav jag upp, gjorde honungsvatten och tittade på tv. Jag har fått en ricktig jobbighost, ont i hals och kropp, feber och huvudvärk. Inte roligt alls faktiskt. Fast jag har inte vart sjuk på ett par år så det var väl dags nu kanske. Hoppas jag inte får ett tryne bara.


G kommer sen, ska försöka att inte smitta honom, han har massa viktiga kavajjobb att göra. ;) Ska försöka sova en stund och ta en ibumetin innan han kommer. Eller, en halv, annars får jag ont i magen också. Och det orkar jag faktiskt inte.


Snart måndag.

Fastnade vi Heroes nu. Kan verkligen inte sluta när jag väl börjat! Äntligen har jag spelet själv, men det är mycket svårare när man inte är två på lag. Jag blev halshuggen hela tiden. Inte kul.

Men nu börjar min hals ge med sig ännu mera, så jag ska försöka sova bort det halsonda och huvudvärken. Imorgon ska jag försöka göra någon nytta. Men vad vet jag inte.

JAG ÄR BÄST!

Haha, jag löste rssproblemet. Vet inte riktigt hur jag gjorde, men nu funkar det. Kännar mig lagom nöjd. :P

Rss?

Hur fan får man till rss-flödet på bloggen så att man kan pinga på tex bloggportalen? Någon som vet? När jag försöker pinga där står det bara "Tyvärr så fungerade inte ditt ping, vg. kontrollera att du har minst en Blogg och att denna Blogg har ett RSS/Atom-flöde som validerar."

Det var dagens ilandsproblem. Ciao.

Söndag.

Har vart en riktigt seg dag idag. Huvudvärk och illamående. Och galet trött trots att jag sov ungefär tio timmar inatt. På stilnoct ioförsig, men brukar inte bli så här risig efter sånna.

Har bara tagit det lugnt idag, fixat med mattan jag lovat att virka till mamma och målat en tavla. Lite bilder ser ni i det tidigare inlägget. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, förmodligen se lite på tv och pyssla med något eftersom inte G kunde komma hit på grund av bussarna. Tråkigt. Vi får ses imorgon när han slutat jobba helt enkelt.

Jag har knappt jobbat någonting på en vecka nu. Så typiskt bemmaningen. antingen får man varje dag inbokad eller absolut ingenting. Och pricken över i:et är att jag glömde fylla i mina lönepapper den här månaden så jag får ingen lön förens nästa månad. Kanon!

Har föressten sökt två lägenheter idag. Hoppashoppashoppas. Snart kanske jag blir sambo. :)

Söndag.




Här är tröjan jag och mormor knåpade ihop. Visst blev den fin?




En tavla jag gjorde för ett tag sen.




Den här gjorde jag idag. Ska bli en tavla till som hör ihop med den här. Funderade på undre delen, forstätta med skjälk och blad. Tror det kan bli bra.



Ursäkta bildkvalitén, igen. Min kamera är hos G, så jag får ta reservkameran som inte är jättebra.

svacka

Har inte haft den här känslan i kroppen på jättelänge. Tung i bröstet och hjärnan är tom. Hoppas den här svackan inte blir djupare, har mått helt okej den sista tiden. Men jag kommer att klara mig igenom den här med! Har bra färdigheter att ta till istället för att skada mig själv, jag har dbtn och världens underbaraste pojkvän som stöttar mig i vått och torrt. JAG KLARAR DET HÄR!

Blommor



Ursäkta den den kassa bilden och allt kladd runtom!

Lördag.

Maskeraden igår var lyckad må jag säga. :) Men roligast var nog när vi skulle tränga in oss alla i en fullproppad bil. Jag och I, som var siamesiska tvillingar i baksätet, en ängel i framsätet och Mr Ponni som chaffuör. Måste sett lagom roligt ut när en häst körde omkring.

Idag har jag bara chillat hos G, spelat heroes. Nu är jag hemma, virkar och ser på Top Model. Skönt att vara lite ensam ibland också.

Skulle lägga upp bilderna idag, men så glömde jag kameran hos G. Mitt minne är fantastiskt!


Lägger iallafall ut en halvdan bild på blommor jag gjort.

Fredag.

Kalaset i onsdags blev väldigt lyckad. Vi började med lite chill och pannkakstårta. Sen drog vi ut och skakade rumpa, på bistro av alla ställen. Kul var det!

Var hos mormor igår, hon visade mig hur man gjorde andra sorters maskor när jag stickar. Hon hade även blivit klart med tröjan jag designade och hon broderade på. Kalasfin! Bilder kommer.
På kvällen satt jag och spelade heroes hos min pojkvän. Fytusan vad roligt det spelet är. Det går knappt att sluta. Right, G? ;)

Och ikväll blir det maskerad! Jag och I ska vara siamesiska hippietvillingar. Så vi köpte en klänning i storlek 50 som vi ska trängas i båda två. Det kommer att bli trångt, men roligt. Blir förmodligen sista gången jag träffar henne innan hon flyttar. Kom hem och hälsa på snart!

Ska fortsätta på en mössa jag håller på att virka nu. Grå och ljusrosa. Bilder kommer på det med. Har tyvärr inga bilder på den här datorn, och den andra är upptagn hela tiden. Men snart så!

Kalas

Sitter hos min bästa vän, vi har gjort oss i ordning inför kvällen. Snart blir det hejdåkalas och utgång. Hon lämnar mig för Norge! Tycker förstås det är skittrist, och jag kommer sakna henne förbannat. Men jag vet att hon kommer få det kalasigt bra där borta.

Infogar en bild på diademet jag gav till henne imorgon, har ingen bild på det här. Jag måste erkänna, det blev jättefint. Hoppas hon tycker det med... :)

Snart kommer resten av folket och då serveras det chokladpannkakor med citronfromage. Gutt! 

Ny blogg

Har länge funderat på att skapa en blogg, och nu har jag tagit steget!

Det jag skriver kommer antagligen handla om allt möjligt, om att lära sig leva i en vardag som gått från svartvitt till mera grå, kampen från självdestruktiviteten och annat som rör mitt liv. Tillexempel saker jag tycker om som att måla, virka/sticka och sy.

Lite smått och gott helt enkelt.

Idag har jag vart på dbt och pratat med min terapeut om att göra en undersöning av hjärnan för att se om det är något fysiskt fel på min minnesproblematik. Skulle vara en sådan lättnad att få veta om det nu skulle vara så. Det jobbigaste har alltid var ovissheten.

Nu ska jag snart i väg och träna, ett medelpass blir det idag. Har inte hunnit träna såmycket på senaste då jag har jobbat som en get. Sen blir det iväg att jobba igen. Jourpassen är ju inte dom roligaste. Men det blir lite extra klirr i kassan, och det behövs alltid.

Köpte Kents nya skiva igår, var lite skeptisk till den först, gillar egentligen det gamla Kentsoundet. Men jag måste erkänna, ju mer man lyssnar desto bättre blir den!

RSS 2.0