vad som än har gjort mig allt fel, vad som än hänt är allt mitt fel vad som än har gjort dig vänlig, ren. allting är försent. på vägarna i natt kan jag hålla mig för skratt, mitt leende som sköld mot tårarna som föll.



Tar det lugnt i soffan med en katt på höften. Fattar inte varför hon alltid ska ligga på smala saker, där hon knappt får plats. Just nu vinglar hon till så fort jag rör lite på mig. Knäppiskisse ♥

Nej, nu göra potatisgratäng. Gustafs familj kommer ikväll och firar hans födelsedag.
Syster fyller 19 idag, så grattis på henne!

music non stop

dille just nu

Bästa låtarna just nu.

Something. Everything.

Am I special?
You are my everything.
Am I something?
You are my everything.
Am I enough for you?
You are my everything.

You are something,
you are my everything.


tog mig in i din dröm inatt, smög runt i din hjärnbark. kröp intill varenda nerv du har, sa "Tänk på mig, tänk på mig, tänk på mig, tänk på mig".

Springa fortare
Ångra att jag sprang
Inte hinna ångra
Bryta ihop
Kravla upp och sen, spring igen
(...)
När jag slutar springa
Hittar nåt att vara i
Där jag inte önskar att jag jämt hade en pandemi
>Säkert - influensa


Ungefär så känns det nu.

Conversation with the laundry machine; "I'm tired now, don't be mean, Make me fit, make me clean."

Nu känns det att skolan har dragit igån på riktigt igen. Kommer att bli en intensiv termin, men än så länge verkar upplägget bra så det ska nog gå det här med! Försöker göra så mycket som möjligt de stunder jag mår lite bättre, så att jag inte ska hamna efter. Har inte blivit så många föreläsningar på plats den här veckan, har vart helt slut. Inte orkat ta mig upp helt enkelt. Tur att de sänds över internet och spelas in så kan jag ligga i soffan och lyssna de dagar det blir för tungt.

Efter många om och men så ska jag testa en ny medicin ett tag, Seroquel depot. Skriver mer om det i låsta bloggen.



Tre av de finaste jag har. Tack för att ni finns. Kärlek till er!








En timme är en minut, här står tiden still. Jag är bara ljud, jag gör allt på ren vilja.

Fick kanonfina ljusstakar av mamma idag. Kanonnöjd!




brinn pengar brinn, jag lovar du betyder någonting

Igår sålde jag äntligen min gamla röda klippansoffa. Skönt att ha det gjort, tycker det är så jävla jobbigt med okända människor. Sen iallafall var vi hos Gustafs föräldrar och firade hans mammas födelsedag med god mat och bubbel. När vi kom hem på kvällen var jag helt slut och antagligen förjävlig, men det behöver vi inte ta här.

Idag har jag hunnit virka en del, vaknade rätt tidigt. Håller på med födelsedagspresenten till Tilda, min kusin. Det blir dock ingen födelsedagsfirande idag pågrund av en väldigt tråkig händelse som inträffade igår. Ibland är världen bara för orättvis.

Snart kommer pappa, vi ska göra något så fantastiskt roligt. Kolla studielån. Yeahy. Men jag har ju faktiskt klarat mig utan lån hittills och det känns jäkligt gutt.

Imorgon drar närsta kurs igång, cellbiologin. Bestälde böckerna idag, så de borde komma i veckan. Surt att tjocka tråkböcker på engelska som man aldrig kommer läsa mer i hela sitt liv är så jäkla dyra. Kollade begagnade med, men det var typ ingen skillnad i pris. Där gick pengarna jag fick från soffan och lite till!



Mellan äkta och falsk. Mellan sanning och lögn. Vi är idioter.

Nu är första terminen avklarad. Känns grymt skönt. Fick reda på att jag och Ellie fårr vg på uppsatsen vi skrev, vilket även kommer bli slutbetyget i kursen. Gutt! Nu väntar jag bara på att få svar på om jag klarade kemitentan eller inte, men jag hoppas att den blir godkänd. Skulle vara så himla skönt att ha det bakom sig! Den här terminen ska vi läsa cellbiologi och ekologi&hälsa. Just nu låter det inte jättekul, men blir nog mer intressant när man vet vad det är lite närmre.

Idag har jag städat lägenheten, och Gustaf har tvättat. Känns skönt att ha allt gjort, då kan jag lättare koppla av de här lediga dagarna. I morgon ska vi till Gustafs föräldrar och fira födelsedag, på söndag ska vi eventuellt till Oskarshamn och fira kusin som fyllde 9år igår. Stor tjeja nu! Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra, virka lite kanske. Köpte nytt garn här om dagen, ska bli en födelsedagspresent. Så det blir en bra sysselsättning!

Måendemässigt har det varit rätt lugnt idag. Tog ingen sömntablett i natt, så jag har inte vart lika seg i huvudet. Trots att jag vaknat typ 2 gånger i timmen hela natten och inte somnade förens typ 3.

Nu ska jag titta på tv, blir kanske en film sen. Och ta upp virknålen en stund.

och det skulle ju vara dans dans dans

Då var examinationsarbetet minst godkänt, seminariet med opponering avklarat. Nu är det bara kemitentan på torsdag kvar. Känns som om jag har koll på läget, men man kan ju alltid kunna lite till, lite till, och lite mer. Men jag orkar faktiskt inte mer. Nu ska jag bara hålla igång tänket, repetera och sen skreva mer än nödvändigt på tentan så att det iallafall märks att jag har pluggat.

Imorgon är det trädet som gäller. Både ind. samtal och grupp. Skönt att komma igång med gruppen igen, nu när det är som det är. Får nog vänta lite till med att sluta, kanske bjuda på tårta på min och DBTns treårs dag? ;)

Nu - uppgatera låsta bloggen.
Sen - virka.

dansa fastän hjärtat brister

Orkade inte ta mig iväg till kemin idag. Dåsig av flera nätters dålig sömn och sömntabletter. Gustaf drog upp mig till soffan iallafall, annars hade jag nog blivit kvar i sängen. Där har jag så smått tagit tag i mitt liv. Börjat kladda ner lite tankar inför opponeringen på seminariet imorgon. Känns lite jobbig eftersom det känns som om man måste komma med kritik, när jag tycker arbetet är bra gjort. Men, lite har jag klurat ut iallafall.

Nu ska jag kolla lite kemi, känns ändå som jag har koll på läget, trots mitt mående. Jag är inte alls sugen på att läsa, jag vill virka. Håller på med en docka, tror det ska bli en emoflicka. Svart, randigt, rosetter och starka färger. Har en del halvfärdiga projekt med, ska försöka få klart dom med. Men de är så stora! Jag är mer för lite mindre amigurumis tror jag.


Syster och Hilda var här en sväng, och jag blev klippt, äntligen. Kom på att det var ungefär ett år sen, när jag klippte lugg. Remember? Aldrig mer kort lugg. Så det var skönt att bli av med ett par centimeter. Håret är riktigt gosigt nu!


hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?

Ellie dissade mig, och kommer imorgonkväll istället. Det kanske är bra så att jag får försöka sova lite bättre i natt. Mitt mål är att ta en pillelur vid 10, och inte sitta uppe tills det är försent att ta dem. Det borde jag klara. Måste plugga järnet inför seminariet imorgon, så kan vara bra om jag har fått lite sömn då iallfall.

Efter kemifrågestunden i morgon ska jag bli klippt av Hilda. En lite längre page tror jag att det blir, med lite kortare i nacken än fram. (ovanligt?) Ska bli skönt att få ordning på det här ruffset. SEN kommer nog Ellie, om hon inte dissar mig igen.


Låsta bloggen uppdaterad.

mister visa mig den maximala hastigheten vart du vill så fort du kan

Ingen höjdarsömn i natt heller. Upp och ner ur sängen, musik, TV, honungsvatten, inget hjälpte. Somnade nog inte förens 4 typ. Hämtade ut nya stilnoct här om dagen, så jag har ju. Men när klockan blivit efter tolv känns det försent att ta dem, på något sätt.

Ikväll kommer Ellie hit, blir lite plugg förmodligen och pjamasparty med Håkan Hellström DVD. Bara för att hon är här lär jag somna som en stock alldeles för tidigt. ^^



sesam öppna dig.

Har startat en ny blogg, där jag kan ventilera mig om sånt jag inte vill skriva öppet. Alla kommer inte att få läsa, bara få utvalda, som jag känner kan ta det jag skriver om. Så vill du ha lösenord och adress till den bloggen kan du maila mig på [email protected]

ny design, igen.

Har pillat lite med en ny design. Det rätt roligt faktiskt. Så, vad tycks? Bättre eller sämre än den förra?




My heart is evicted, I gotta protect it, don't you dare try to break it. I´m gone. My body is fragile, so please let me rest now, don't you dare try to stop me. I´m gone.

Sov till typ 12 idag. Inte snooza-jag-är-ledig-sov, utan stensov. Var knappt att jag ville gå upp då heller. Det var riktigt jävligt inatt, och bara för att jag verkligen behövde mina stilnoct var kartan som låg i paketet tomt. Så ingen bra sömn inatt. Men iallafall, jag drog mig upp, fixade frulle och vaknade till så smått i soffan. Sen drog jag ner på stan, hämtade ut nya stilnoct och mötte upp Ida. Vi tog en fika på ett fullproppat Kullzenska, sen drog vi till konstmuseet. Väldigt tråkiga och obegripliga utställningar den här gången måste jag säga. Bara massa texter, filmer och arbetargubbar. Annars var det en mycket trevlig dag. Nu är jag väldigt trött, helt slut snarare. Skulle lätt kunna somna, men till och med för mig känns det för tidigt...


Imorgon ska jag till mor och far, dit kommer också favoritfarbror, kusin och farbrors flickvän. Mys!

Jag och farbror på Arvika i sommras. (pigg tjej på bild)

history books forgot about us and the bible didn't mention us

Sovit riktigt dåligt inatt, så det var rejält jobbigt att ta sig upp till trädet imorse. Pratade lite med min terapeut, fick göra depressionstest och snacka med läkaren. Och det slutade hur? Jo, fick det på papper att jag är inne i en depression och fick min venlafaxindos höjd. Hoppas den hinner hjälpa innan det går för långt. Känns kanon att höja medicinen nu precis innan kemitentan, jag brukar inte må speciellt bra när det ändras i mina medicindoser. Men, hellre ett ig på tentan än en till inläggning på psyk. Jag har inte tid att vara sjuk, vill bli frisk nu.



Nyår 10/11.

Jag och Ida var värdinnor för kvällen. Vi pyntade lägenheten och lagade massor av mat. När gästerna kom serverade vi finfin bål. Det blev förätt som bestod av räkröra och avokado på rostat bröd och till huvudrätt blev det kött, potatisgratäng och fetaostsallad.







Vi var 10 stycken som trängdes i vår lilla tvåa. Efter maten spenderades kvällen med spel, musik och massa gott att dricka. Ida hade gjort kalasfina partyhattar till allihop, till och med katterna!













Senare på kvällen serverades efterrätten, tre sorters cupcakes. Vi hade även en födelsedag att fira, där av alla ljus!







När det närmade sig tolvslaget gick vi ut på stan för att fira det nya året och se på fyrverkerierna. Inte för att vi såg så många mitt i stan. ^^ Helt klart en bra kväll!

RSS 2.0